www.hz-muhammed.net Homepage
   
- Sadece  ve Sadece Peygamber Efendimiz (s.a.v) Hakkında Konu Paylaşılmasına İzin Verilecektir.
- Kul Hakkını ve Telif Yasasını İhlal Edici İçerik Eklenmesi Yasaktır.
KUTLU DOĞUM AYI GELDİ.
Şimdi SLAVAT ve HATİM lerimizle; PEYGAMBER EFENDİMİZ'e VEFA ZAMANI
  2009 (Okunan) 2010 (Okunan)   2011 (Hedef) 2011 (Okunan) 2011 (Kalan)
Salavat 1.268.640 1.247.200   1.000.000 80.000  
Hatim 4 Hatim 6 Hatim   5 1. Hatim  
2011 Yılı Kutlu Doğum Ayı HATİM Kampanyamıza Katılır mısınız ?

2011 Yılı Kutlu Doğum Ayı SALAVAT Kampanyamıza Katılır mısınız ?

Forum Home Forum Home > KUTLU DOĞUM & RAMAZAN AYI > Kutlu Doğum 2011 (Etkinlikler, Salavatlar, Hatimler)
  New Posts New Posts RSS Feed - adidas ultra boost 20 dame hvid
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

adidas ultra boost 20 dame hvid

 Post Reply Post Reply
Author
Message
smithangelo View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: Ekim 16 2020
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smithangelo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: adidas ultra boost 20 dame hvid
    Posted: Ekim 16 2020 at 15:38
adidas har netop frigivet sit bidrag til årets kinesiske nytår med en ny adidas ultra boost 20 dame hvid-farvevej. Det kinesiske nytårsfarve kommer overvejende i sort som det ses i den strikkede Primeknit-overdel og BOOST-mellemsål, men ser også guld accenter på Three Stripes-logoet og tungen.
Wotherspoon og adidas Originals 'SUPEREARTH-initiativ bestræber sig på at afslutte plastaffald og tager en ny tilgang til at forestille sig adidas superstar sort og hvid dame-sneakers. Hver eneste facet af skoen er blevet overvejet, fra øvre til ydersål. Resultatet er en vegansk Superstar-sneaker, der er fri for animalske ingredienser, hvilket gør denne til en håndfuld veganske sneakers fra adidas. Wotherspoon forklarede vigtigheden af ​​vegan-første design ved at bemærke, "Folk ved, at jeg er veganer, og det er et fundament for, hvem jeg er. Det er en hjørnesten i alle mine projekter og en del af et bæredygtigt liv. adidas elskede det, og vi begyndte at se på alle de måder, vi kan bringe veganske materialer til Superstar på. "
adidas har bragt Allen Iverson og James Harden sammen på adidas harden vol. 3 white black med en splinterny "Question" -farve. Inspireret af Iversons første underskrift Reebok-sneaker - Spørgsmålet - denne nye Harden Vol.4 er en hyldestfyldt nikke til fortidens og nutidens nye balance A greatts. Da Iversons spørgsmål blev lanceret i 1996, vendte det straks hovederne med sin skarpe røde tå og dristige blå ydersål, så begge disse signaturdetaljer er til stede i dette mindehøjtidel Harden Vol. 4. Den resterende del af overdelen er konstrueret af en skarp hvid mesh forfod og ruskindhæl med en fed broderet tre stribet grafik på tungen. Yderligere popper med rødt vises på eyestay-mærket og hælklip. Lightstrike mellemsål er også præsenteret i hvidt med en signatur blå nuance på ydersålen, der afslutter udseendet.
adidas stan smith velcro dame blå Corduroy er en førsteklasses variation af den ikoniske silhuet, og den introduceres i en fall-approriate Maroon-finish. Det rene og stilfulde par trækker maroon-farvet kordfløjl overdel med kontrasterende hvidt læder til tungerne og hælfligene. Metallic Gold-accenter er også fremtrædende for branding-markeringerne, mens skarpe hvide gummisåler afslutter designet.
https://www.entryonlike.com/
https://www.keepontherun.com/ - adidas sc premiere white purple tint
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.17
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.